• instalatie electrica
 • materiale electrice
 • buletin pram
 • verificari PRAM
 • Electro Service
  

  Atestari PRAM Electro Service

  Atestari

  ANRE.jpgANRE – AUTORITATEA NATIONALA DE REGLEMENTARE IN DOMENIUL ENERGIEI

  ATESTAT  ANRE  nr. 10051/26.05.2014  de tip A1 pentru “Incercari de echipamente si instalatii electrice de joasa tensiune”.

   

  Atestat A1-2014

   

  ANRE.jpgANRE – AUTORITATEA NATIONALA DE REGLEMENTARE IN DOMENIUL ENERGIEI.

  ATESTAT  ANRE  NR 9575/16.12.2013  de tip B pentru “proiectare si executare de instalatii electrice interioare pentru constructii civile si industriale, bransamente aeriene si subterane, la tensiunea nominal de 0,4 kV”.

  Atestat B-2013

   

  ISO 9001:2008 - IQNet / SRAC Certificare nr. 9374 - Asigurarea Managementului Calitatii pentru Verificari P.R.A.M.

  ignet.jpg

   

   

  politia_romana.gifLICENTA de functionare nr. 1710/2009 MINISTERUL  ADMINISTRATIEI SI  INTERNELOR INSPECTORATUL GENERAL AL POLITIEI ROMANE  pentru:

  • “Instalare sisteme de alarmare impotriva efractiei;
  • Intretinere sisteme de alarmare impotriva efractiei;
  • Proiectare sisteme de alarmare impotriva efractiei“.

  In conformitate cu art. 34 din legea nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor se constata ca SC ELECTROSERV & SECURITY SRL  indeplineste conditiile necesare licentierii si aprobarii licentei de functionare.

  Licenta Politie - Sisteme impotriva efractiei.jpg

   

  SIGLA_ISC_MDRT.png

  AUTORIZATIE  GUVERNUL  ROMANIEI    INSPECTORATUL DE STAT IN CONSTRUCTII

   

  DIRIGINTE DE SANTIER pentru domeniul  -  RETELE ELECTRICE

  Diriginte de santier - Retele Electrice.jpg

   

   

  ELECTRICIENI  AUTORIZATI   ANRE gradul IIA, IIB  pentru “Proiectare/executie instalatii electrice cu orice putere instalata tehnic realizabila si la o tensiune nominal de cel mult 1 kV"

  Legitimatie Electrician Autorizat.jpg        Legitimatie Electrician Autorizat1.jpg

  stampila.png

   

   

  Blog:

  Rezistivitatea solului - calitatea dispersiei la prizele de pamant

  O buna cunoastere a proprietatilor solului ne ajuta la o cat mai corecta calculare a rezistivitatii acestuia. In multe aplicatii pe teren se considra o valoare medie a rezistivitatii p a solului, calculata in urma unor masuratori si analize de sol unde se accepta o constitutie omogena a solului. Pentru masurarea rezistivitatii solului exista metode standardizate. Un lucru de care se tine cont, in timpul testelor, este faptul ca curentul care strabate straturile de pamant  sa imite cat mai fidel pe cea a instalatiei finale, si se interpreteaza cu precautie a rezultatelor. In cazul in care nu avem valoarea reala a rezistivitatii solului p, se ia ca baza de calcul prezumata valoarea 100Qm.

   

  Mai mult

  Despre disjunctoare si curbele de declanșare

  Pentru verificarea disjunctoarelor se executa masuratori si verificari PRAM (alternanta pozitiva si negativa la tensiunea alternativa: timp declansare si prag curent in mA).

  Mai mult

  Rezistivitatea solului

  Conform definiției și a percepției generale, solul poate fi considerat partea solidă a globului terestru, alcătuită dintr-un amestec de granule minerale provenite din dezagregarea rocilor și din alte componente organice. Această definiție se extinde și asupra apelor care acoperă scoarța solidă a globului.

  Mai mult
  from_blog